Supreme Court is een vijf mans band met Hans D’Hondt (Zang, harmonica en gitaar), Gaby Huyge (Basgitaar en zang), Mark Huyge (Gitaar en zang), Paul De Troyer (Drums) en Dries Deleenheer(Keyboards).

In 2000 besluit Hans om terug een groep op te richten. Toevallig komt hij te weten dat zijn buurman, Eric, vroeger drummer was in een rockgroep. Hans stelt hem dan ook onmiddellijk een nieuwe start voor. Eric stemt onmiddellijk in. Door toeval is Hans aanwezig op een concert van de Harmonie van Aaigem. Na het concert verbroederen Hans en Gaby, de basgitarist van de harmonie en twee weken later repeteren de drie voor de eerste maal.

De eerste repetitie is een groot succes … en resulteert dadelijk in een discussie met de buur van het toenmalige reptitielokaal. Voorzichtigheidshalve wordt dan maar beslist om in de kelder bij Hans thuis te repeteren – om van een echte “underground sound” te spreken! Enkele weken later komt gitarist Mark, de jongste broer van Gaby, de groep vervoegen.

Eind 2005 besluit Eric de groep te verlaten. Kim Huyge, neef van Mark en Gaby, geschoold klassiek gitarist, rockgitarist en ervaren drummer, vervangt Eric.

Een toetsenist zou het plaatje volledig maken. In november 2005 neemt Hans contact op met zijn muzikale jeugdvriend Dries Deleenheer. Dries twijfelt geen moment om weer jong te worden en verlegt dankzij zijn Yamaha synthesizer en Rhodes piano, de muzikale grenzen van Supreme Court.

In september 2009 besluit ook Kim om, wegens tijdsgebrek, eventjes te stoppen met drummen. Gelukkig ontmoet Hans in oktober 2009 een oude vriend, Paul De Troyer. Paul, voormalig drummer van "Stampen en Dagen" en "Kazzen & Co" neemt de uitdaging aan. Het resultaat is verbluffend. Op heel korte tijd oefent Paul alle nummers in, en blijkt een volwaardige vervanger te zijn voor Kim.